Teppo Mesimäki Mies voi aina lähteä Lapista, mutta Lappi ei koskaan miehestä.

A säger ”2+2=4” och B svarar ”Det där är rasism!”

Suomessa RKP:n edustajat ovat olleet viime aikoina kovasti populistisella linjalla ja väittäneet faktaa rasismiksi, no fakta on faktaa vaikka se jonkun mielestä pahalta tuntuisikin. Täällä Ruotsissa on menty lehdistön linjalla jossa faktoista puhuminen on opetettu ihmisille rasismiksi jottei se edistäisi SD:tä, hallituksenkin toimesta on myös poliisia kehotettu olemaan raportoimatta tapahtuneista ettei se edistäisi SD:tä. Eli onko tämä demokratiaa?
Siellä Suomessa ollaan menemässä nyt jo niin pitkälle että ollaan keräämässä nimiä vihapuheiden kieltämiseksi, vihapuheiden määrittelijöinä olisi tietenkin lakiehdotuksen kannattajat. Sananvapaus on tärkeä asia mutta se sisältää myös vastuun joka kuuluu sanojalle, oikeus tuomitsee ihmisen jos siinä on esimerkiksi kansankiihotusta. Onko faktoista puhuminen vihapuhetta?

Nyt kun tämän "vihapuhe populismin" jäljet alkavat näkyä täällä humanitäärisessä suurvallassa ja hulinat ovat jo päällä, niin lehdistö on mielestäni koittanut pikkuisen muuttaa linjaansa. Ann-Charlotte Marteus Experssen lehdestä kirjoittaakin mielestäni oivan kolumnin jonka esimerkiksi Usari voisi suomentaa kaikille luettavaksi (googlen kääntäjällä saa kyllä myös ihan kohtalaisen suomennoksen).

Marteus käsittee kolumnissaan Ruotsin pakolaispolitiikkaa ja kertoo siitä miten toisen mielipide on helppo leimata rasistiseksi miettimättä faktoja. Hän kertoo myös olleensa itse myös järjestämässä(kirjoittamassa) tätä sotkua josta hän nyt kertoo että Ruotsin on maksettava hinta sosiaalisina ongelmina(mm. pisatulosten romahdus koulussa), lisäksi hän kertoo että ei ole uskonut että pakolaisvolyymit voisiva nousta niin koviksi ettei Ruotsi voisi heitä ottaa vastaan(joutuivat kuitenkin lähettämään populistisen feministisen politiikansa takia asyylin hakijoita Suomeenkin kun paskat oli housuissa). Hän myös kertoo keskustelleensa nuorten kanssa joiden mielestä kansalliset rajat ovat rasistisia ovatko he valmiita luopumaan hyvinvointivaltiosta ja saaneensa huolettoman vastauksen: Ei, meillä on oltava globaali hyvinvointivaltio.

Mä en tällä bloggauksella halua käsitellä isommin näitten hurrien sotkuja(vastaan kyllä kysyttäessä), mutta haluaisin että suomalaiset ja suomalainen lehdistö miettisi mikä on vihapuhetta, rasismia ja faktaa, sillä me kaikki rakennamme Suomea tuleville sukupolville jotta heillä olisi turvallinen ja hyvä maa elää sekä varttua aikuisuuteen rakentamaan Suomeamme seuraaville suomalaisille sukupolville.

Näin henkiökohtaisesta mielestäni minusta on kiva että siellä Suomessakin on (jonkinverran) erinlaisia ihmisiä jotta ihmiset oppisivat tätä maailmaa enemmän, mutta että sinne rakennetaan rinnakkaisyhteiskuntia sosiaalisella rahalla on todella huono asia.
Eli en kannata rkpvihervasemmistofeminisipilä politiikkaa jossa Suomeen koitetaan houkutella pakolaisia sillä semmosella politiikalla emme tiedä mitä saamme. Kannatan YK:n pakolaissopimuksen mukaista politiikkaa ja EU:n ulkopuolelta Suomeen pyrkivien pisteytystä.

Ja osaisko joku selittää miksi monikulttuurisessa Ameriikan yhdysvalloissa ei ole rasistista pisteyttää maahantulijoita, mutta Suomessa sinua koitetaan leimata rasistiksi jos vastustat sosiaalista maahanmuuttopolitiikkaa?

Fakta on faktaa ja rasismi on rasismia, olen itse haittamaahanmuuttokriitikko sekä nationalisti mutten rasisti.

Hälsningar från Stockholm

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

Rasismin käsite julkisessa keskustelussa muuttuu hela tiden; Hetken kuluttua se on taas jotain muuta kuin nyt. Ihmisten käsitykset rasismista taas muuttuvat hitaasti, jos juuri ollenkaan.

Tärkeintä onkin luottaa vain itseensä ja antaa julkisen keskustelun häiritä itseä mahd. vähän.

--

Pitääpä mainostaa vielä mainiota netti-aviisia kvartal.se.

Esim: http://kvartal.se/artiklar/multikultur-hogerpopuli...

Toimituksen poiminnat