Teppo Mesimäki Mies voi aina lähteä Lapista, mutta Lappi ei koskaan miehestä.

Missä kulkee raja rasismissa meidän suomalaista kulttuuria kohtaan?

Silmiini sattui uutinen missä musta mies on perustanut Helsinkiin katupartion ja ilmoittaa kannattavansa monikulttuurista Suomea, ei siis meidän suomalaisten Suomea.
Miksi musta mies saa kertoa, että hän haluaa kaiken maailman maahanmuuttajia Suomeen mutta valkoinen mies ei saa sanoa ettei halua kaiken maailman maahanmuuttajia Suomeen?

Suldaan kertoo syitä miksi hän on perustanut partion Stadiin, mutta ei ota kuitenkaan huomioon, että hänen ajama monikulttuurisuus on voinut aiheuttaa vastaavanlaisia tuntemuksia suomalaisissa ja he eivät siksi halua halua samanlaista Suomea kuin Suldaan.

Pikku poiminta uutisesta:
Onko Helsingin keskusta turvaton? ”Se on hyvin turvaton. Luen usein Facebookista, että kavereitani on pahoinpidelty. Musliminaiset kertovat, etteivät uskalla liikkua iltaisin kaupungilla huivi päässä. Viime viikolla huivia käyttävää kaveriani lyötiin nyrkillä selkään.”

Tässä on yksi syy miksi Suldaan kertoo perustaneensa katupartion, mutta unohtaa kuiten, että se monikulttuurisuus on tehnyt nyt muutoksia monen naisen käytökseen ja pukeutumiseen kun osalle muslimeista naisen fyysinen koskemattomuus on vieras käsite.
Lisäksi siellä Stadissa oli ollu niitä etnisiä ryöstöjengejä jotka valitsivat uhrinsa etnisyyden perusteella, niin nämä hänen perustelut käy hänen omaa ideologiaansa vastaan?

Suomalaiset on pieni ja uniikki kansa ja sen kulttuurin muuttamista saa kannattaa "eisuomalaisena" niin onko se rasismia? Mielestäni on!
Mä sitten käsitän että musta mies ja mustalainenkin voivat tuntea itsensä suomalaisiksi ja minulla ei ole mitään sitä vastaan, ja jos he ovat Suomen kansalaisia heillä on yhtälainen sananvapaus ja äänestysoikeus kuin minulla.

Mä asun itse monikulttuurisuuden huipentumassa eli No-go alueella ja siksi en kannata monikulttuurista Suomea ja en koe itseäni rasistiksi, mutta pieni kansa ja pienen kansan kulttuuri voidaan vaihtaa helposti ja siksi olisikin puhuttava onko monikulttuurisuus tällä politiikalla se järkevin vaihtoehto?
Me rakennetaan Suomea tuleville suomalaisille ei ulkomaalaisille, minä ainakin olen saanut kasvaa hyvässä maassa ja haluaisin tulevienkin suomalaisten kasvaa hyvässä ja turvallisessa Suomessa.

Lennonin Jonin maailmaa ei ehkä valitettavasti toteudu, mutta koitetaan piettää Suomi hyvänä paikkana suomalaisille ja Suomessa asuville ja vieraileville ulkomaalaisille.
Monikulttuurisuuden vastustaminen ei tarkoita rasismia sillä monikulttuurisuus on ideologia yhtälailla kuin feminismi ja islam.

John Lennon
https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Olen melko varma, että monet Vihreän Langan lukijoista kysyttäessä kertovat kannattavansa monikulttuurista Suomea. Moni heistäkin on koko ikänsä täällä asunut ja Suomessa syntynyt.

Tällä blogialaustalla saa kyllä ihan vapaasti sanoa, ettei halua kaikenmaailman maahanmuuttajia Suomeen ja niin täällä sanotaankin. Voihan joku suomalainen tuntea, ettei kaduilla uskalla kävellä, mutta tuntemukset eivät aina pohjaudu todellisuuteen.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Vihreän langan lukijoista olen samaa mieltä kanssasi, mutta suomalaisnaisten turvattomuuden tunnetta lisää esimerkiksi puskaraiskaukset jotka ovat etupäässä ulkomaalaisten tekemiä, ne vaikuttavat yleiseen turvattomuuteen. Ja puskaraiskaus on enemmän monikulttuurisuutta kuin suomalaista...

Ps. Haluatko ottaa kantaa mieltäni polttelevaan kysymykseen?
Onko siis pienen kansan kultttuurin ja ihmisten muuttaminen rasismia jos sen asian esittäjä on ulkomaalainen?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Minua ei yllättäisi mikäli enin osa puskaraiskauksistakin olisi kantisten tekemiä. Puskaraiskausten uhka toki vaikuttaa turvattomuuden tunteeseen, esimerkiksi tästä käy Kaisaniemen puisto Helsingissä.

Onko kulttuurin muuttaminen rasismia jos sitä esittää ulkomaalainen? Vaikea kuvitella miten kulttuurin muuttaminen kenenkään ehdottaman olisi rasismia.

Mitö ihmisten muuttamiseen tulee, niin saahan sitä ehdottaa vaikka kaikille pakollista eugenikkaohjelmaa, mutta tuskin sellainen ehdotus saa kannatusta.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #5

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Rikoskonstaape...
Tuosta voipi lukasta vähän niistä raiskauksista ni ei tarvi kantiksia enää epäillä.
Sepä tässä rasismi kysymyksessä onki hauska sillä jos mä sanon etten halua somaleiden sosiaalista maahanmuuttoa Suomeen niin minua sanotaan rasistiksi, mutta somali voi kannattaa tätä asiaa lämpimästi ja hän ei ole rasisti vaikka se tulee muuttamaan mun kotimaata.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #6

Tuo Katteluksen blogi on täällä Usarissa ja minä ehdin siellä käydä jo keskustelemassa. Helsingissä tosiaan on ilmoitettu neljätoista puskaraiskausta ja suurin osa tekijöistä on ulkomaalaisia.

Ei noilla asioilla ole kummallakaan mitään tekemistä rasismin kanssa, jos lisäisit tuohon somaleiden olevan barbaareja, jotka heti päästessään asumaan Eurooppaan tuhoavat sen peruuttamattomasti, niin se olisi rasismia.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #8

Minusta se ei ole rasismia jos mielestäni liiallinen määrä somaleita Suomessa pilaa sen maan perusteellisesti sillä mielestäni heidän kulttuuri ei ole hyvä ja ehkä siksi osa heistä käyttäytyy barbaarisesti.

Tunnen todella mukavia ja hienoja somaleita, mutta valitettavasti semmoisiakin ketä pitäisi karkoittaa jo ihan yleisen viihtyvyyden kannalta...

Somalit on senverran iso kansa, että pakostakihan sinne mahtuu hyviäkin ihmisiä, mutta jos kaksi kulttuuria on aika päinvastaiset se luo ongelmia.

Seppo Hildén Vastaus kommenttiin #5

"Minua ei yllättäisi mikäli enin osa puskaraiskauksistakin olisi kantisten tekemiä. "

Kommentti kertoo Kankuksen rasismista kantasuomalaisia vastaan enemmän kun hän edes itse tajuaa.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Suomalaisten Suomi on monikulttuurinen enkä ihan ymmärrä miten tuon hepun ihonväri liittyy asiaan.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Suomalaisten Suomi on monikulttuurinen? Saisiko tähän jonkin perustelun?

Suomalainen jos tuntee itsensä suomalaiseksi ei ole värillä väliä, mutta se maa muutetaan jos sinne politikoinnilla raahataan paljon muita kuin ns. etnisiä suomalaisia.
Ja suomalaisten kulttuuri vaihdetaan jos sinne pitää monikulttuurisuutta kannattavien ihmisten mieliksi haalata muitten kulttuureja isoissa määrin ja se ei ole minusta kannatettavaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Suomi ollut monikulttuurinen ikänsä. Olemmehan läntisiä ryssiä ja itäisiä hurreja. Katukilpemmekin kahdella kielellä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

En ole vielä nähnyt Joensuussa kaksikielisiä katukylttejä.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kankus. Pääkaupungissamme, josta olen kotoisin, on. Koirani Keke on kansainvälinen, monikielinen. Vastasi ranskalaisen elokuvan taustalla olleeseen koiran haukkuun.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #12

Kyllähän minä tiesin sinun olevan Helsingistä kotoisin. Itsekin asustelen Joensuussa maahanmuuttajana.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Naapurin somalin kanssa otettiin eilen jokunen muki valkkaria ja keskusteltiin ni sanoin hälle, et me suomalaiset ollaan erinlaisia ku hurrit sillä me tullaan idästä ja et me ollaaan idän ja lännen välissä.
Pitääpi tuumata hälle toi sun lausahdus ku seuraavan kerran nähdään. =)

Toimituksen poiminnat